Mijn favorieten

Bob Hendriks Makelaardij voor al Úw particuliere taxaties


Wilt u de waarde van uw woning goed laten bepalen, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Bob Hendriks Makelaardij is objectief, betrouwbaar en deskundig. Wij zijn beëdigde en geregistreerde taxateurs die hoog gekwalificeerde taxaties verrichten. De woningmarkt van Eindhoven en de regio is onze specialiteit en wij zijn precies op de hoogte van de waarde ontwikkelingen.

Wanneer uw woning door ons is getaxeerd en u binnen een jaar besluit de woning door ons te laten verkopen, brengen wij de kosten van het taxatierapport in mindering op onze verkoopcourtage.

NWWI:

Wat is het NWWI?
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Het NWWI valideert (controleert) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd.
 
Kwaliteit en zekerheid
Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Alle taxateurs van Bob Hendriks Makelaardij voldoen aan deze strenge kwaliteitseisen en zijn bij het NWWI aangesloten. De validatie (controle) van de rapporten binnen het NWWI wordt uitsluitend door ervaren en gecertificeerde taxateurs gedaan.
 
Hoe werkt het?
Onze taxateurs werken binnen een vastgesteld werkgebied. Na acceptatie van de opdracht maken wij het taxatierapport op en verklaren hierin op basis van onze eigen expertise en lokale kennis de afwijking tussen de getaxeerde waarde en de (door het NWWI aangeleverde) modelwaarden. Omdat onze taxateurs verplicht zijn de taxatie volgens strenge richtlijnen te onderbouwen, wordt voor u in het rapport duidelijk zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
 
Taxatierapport met NWWI Keurmerk aanvragen?
Neem contact op met ons kantoor op het nummer 040-230 01 01 of stuur een mail naar info@bobhendriksmakelaardij.nl 
 
Wat zijn de kosten?
Op de factuur voor de taxatie staat naast het honorarium voor de taxatie de NWWI-bijdrage van € 37,50 vermeld. Ons kantoor draagt deze NWWI-bijdrage af aan het NWWI. Het NWWI is een stichting zonder winstoogmerk.