Mijn favorieten

Bob Hendriks Makelaardij, Úw verkopend makelaar


Hoe verkopen wij uw woning?

Het verkopen van een woning of appartement is voor de meeste mensen een spannende aangelegenheid. Dit doe je immers niet elke dag en je eigen huis is voor de meeste opdrachtgevers hun grootste bezit. Kunnen vertrouwen op de verkoopmakelaar die uitstekende verkoopresultaten in de regio neerzet, geeft al bijzonder veel rust. Verder is het van belang om te kiezen voor de juiste verkoopmakelaar in Eindhoven en de omliggende gemeenten die aandacht heeft voor uw persoonlijke situatie en de beste verkoopresultaten behaalt. Kopers hebben tegenwoordig veel keuze, maar wij gaan ervoor zorgen dat de keuze gemakkelijker gemaakt gaat worden! Kijk maar eens bij onze recente verkochte woningen en naar de beoordelingen van onze klanten die ons reeds het vertrouwen hebben gegeven! 

Het stappenplan van het verkopen van uw huis ziet er als volgt uit:

1. Presentatie van uw huis
Wij zorgen voor een uitgebreide en professionele fotoreportage van uw woning door echte specialisten. Optimale visuele presentatie is van groot belang omdat kopers onderscheidend vermogen zoeken. Dit zorgt ervoor dat we uw woning snel kunnen verkopen.

2. Prijs
Een juiste vraagprijs is van groot belang. De verkoopmakelaar bepaalt samen met u de verkoopstrategie.

3. Promotie
Het snel verkopen van een woning of appartement vereist een unieke aanpak. In overleg met u zal onze verkoopmakelaar een unieke maatwerkstrategie uiteenzetten, gebruikmakende van diverse mogelijkheden, o.a. te weten:
- diverse websites Funda, eigen website;                                                                                                                 
- videopresentatie, 360? fotografie;
- in overleg een TE KOOP bord;
- uitgebreide drukwerk full-colour brochure;
- aanschrijven woningzoekenden;
- etc.

Het bovenstaande wordt ingezet met als doel: bezichtigingen! Deze zal de makelaar voor u op een professionele manier uitvoeren zodat we uw woning snel verkopen. Wij houden u continue op de hoogte van het verloop van verkoopproces.

4. Netwerk
De basis van iedere verkoop. Alle middelen die wij inzetten, resulteren in contacten met toekomstige kopers. Deze contacten zullen wij wederom benaderen/inzetten bij nieuwe opdrachten. Wij hebben een uitgebreid klantensysteem , hierdoor vergroten wij uw verkoopkansen. 

5. Personeel
Onze makelaar is gecertificeerd NVM-makelaar en handelt, in opdracht van u, op een uiterst professionele wijze. Dit staat garant voor een goede kwaliteit! Lees onze beoordelingen van eerdere verkopers die door onze verkoopmakelaar zijn geholpen.


Neem vandaag nog contact op!
Graag maken wij een afspraak met u voor een uitgebreid kennismakingsgesprek.
U kunt ons bereiken op: 040 - 230 01 01
info@bobhendriksmakelaardij.nl
www.bobhendriksmakelaardij.nl

“Kwaliteit in dienstverlening”