Mijn favorieten

Wie zijn wij

Gedreven door perfectie

Passie, zekerheid, de juiste service en een uitgebreid regionaal netwerk. Deskundige makelaars met ervaring, kennis van de markt, een bouwkundige achtergrond en ruim 30 jaar regionale ervaring!

Alert op de zaken die u wellicht over het hoofd ziet. Wij kennen alle ins en outs!
Ons hechte team bestaat uit persoonlijke dienstverleners met oog voor detail en passie voor het makelaarsvak. Ons makelaarskantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een solide basis met een schat aan kennis en ervaring.
Passie, openheid, vertrouwen, plezier.

Mensen enthousiasmeren, geen moeilijkheden maar mogelijkheden zien, denken in oplossingen. Wordt het een studiekamer, speelkamer of een bibliotheek?
Makelaars van Bob Hendriks Makelaardij: sympathiek, bevlogen en toegewijd.
Makelaars met passie voor hun vak!

Zekerheid, de juiste service en een breed netwerk. Een grote vaste klantenkring. Makelaars met ervaring, kennis van de markt en de ontwikkeling daarin. De wetgeving en vele andere aspecten. Alert op de zaken die u wellicht over het hoofd ziet. Wij kennen alle ins en outs!

Onze makelaars zijn specialisten in ons vakgebied. Zij hebben jarenlange ervaring in het prijssegment van uw huis, en weten wat uw koper wil. Onze makelaars verkopen niet uw huis maar laten de kopers de woning ervaren zoals zij die willen zien. Dit vergt ervaring, inzicht, weten waarover je spreekt en betrokkenheid. Ons kantoor is helder naar u en uw koper. Samen met u bepalen wij een verkoopstrategie op maat! Onderlinge afspraken worden schriftelijk aan u weergegeven. Tijdens onze samenwerking mag u van ons inspiratie, activiteit, flair en doortastendheid verwachten.

Wij zijn er voor u!

Onderhandelen kunnen wij als de beste. Met maar één belang; uw belang. En heeft u met ons nawerk? Ja, dat kan, maar ook dan staan wij voor u klaar. In voor- en tegenspoed.

De makelaars van Bob Hendriks Makelaardij ontzorgen u!
Ons verkoopdoel? Dat u nogmaals van onze diensten gebruik maakt als zeer tevreden klant!